dijous, 24 de març del 2016

Bona tarda amor!
Què és aquest sentiment anomenat AMOR? que ens capgira, i ho canvia tot. Que ens fa sentir tocar els estels i ens fa davallar als abismes.
Amor, quatre lletres, que engloben un sentiment que ens fa diferents.
Porto pensant tot el dia en que significa de veritat aquesta paraula tant poderosa, i sols se m'acut que l'amor és un sentiment universal i particular, hi ha varis tipus d'amor, l'amor que sents a la teva parella, l'amor que sents envers els teus fills, i l'amor que sents envers els amics i les persones que t'envolten.


Normalment quan parlem d'amor ens referim a l'amor que sentim envers al nostre company o companya de camí, aquest sentiment poderós de tenir a una persona que vetlla i pensa en nosaltres a cada instant, aquella persona amb la que comparteixes emocions, aquella persona que tens present en la teva ment en cada moment i que no vols que marxi del teu costat, aquella persona amb la que vols compartir la teva vida,i caminar junts, però en realitat no saps perquè sents aquest amor, simplement de cop i volta sents que no pots viure sense ella.


D'altra banda està l'amor incondicional de pares i fills, els fills son una prolongació d'un mateix, aquest amor ho perdona tot, no té mesura, és incondicional, i alhora és un amor que mai tindrà final, jo diria que és el vincle perfecte dels éssers.


I parlem de l'amor envers els amics, aquest amor que és generós que cuides i et cuiden en moments tristos i moments feliços, els amics que t'acompanyen, i que acaben formant part de la teva vida i no vols que marxin.


Ara bé crec que l'amor es sembra, és una mostra de generositat, una mostra del que ets i t'ofereixes tal i com ets, i és l'acceptació teva envers els altres i a la inversa.


L'amor es cuida, i es mima, és infinit en tots els sentits, no té mesura. en l'amor no es poden buscar ni causes ni motius, ni explicacions, és amor.


Per tant no he trobat explicació racional a aquest sentiment poderós sols puc dir que l'amor no té cap tipus de raonament ni explicació, es sent o no, s'estima o no, alguns diuen que és química, però tot i que si és cert que tot és química i energia, personalment jo a l'amor no li trobo explicació, sols que és un sentiment que t'embolcalla d'emocions que a vegades no es poden controlar ni racionalitzar.


Sigui quin sigui el tipus d'amor sempre dic VISCA L'AMOR, sóc addicte a l'amor, i em fa viure en plenitud del meu ésser.





Montse Pellicer Mateu

2 comentaris: